۳۰ دی ۱۴۰۴، ۱۱:۳۰

عشایری: ۴۵۷ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان غربی بیمه شدند

عشایری:  ۴۵۷ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان غربی بیمه شدند

ارومیه- معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: در سال زراعی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ در استان ۴۵۷ هزار هکتار از اراضی زراعی استان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

جمال امین عشایری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این استان با بیش از ۶۴ هزار کشاورز بهره‌مند از خدمات بیمه محصولات زراعی، رتبه سوم کشوری را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: با توجه به تداوم مهلت بیمه‌گری، این رقم به ویژه در بیمه گندم آبی و دیم، با اجرای طرح فراگیر اجباری از مقطع زمانی کاشت تا برداشت محصول، طبق برنامه هفتم توسعه، افزایش خواهد یافت و پیش‌بینی می‌شود این آمار به طور قابل‌توجهی بالا رود.

عشایری اعلام کرد: در سال زراعی ۱۴۰۴_۱۴۰۳، در حوزه زراعت، ۴۵۷ هزار هکتار از اراضی زراعی استان با ۱۰۴ هزار و ۷۴۴ نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفته و مبلغ ۴۲۵ میلیارد تومان تاکنون غرامت به بهره‌برداران پرداخت شده است.

وی گفت: در حوزه دام نیز ۱۲ هزار و ۱۵۰ نفر بیمه‌گذار با ۲۱۲ هزار و ۷۹۵ رأس دام بیمه کردند که ۳۱ میلیارد تومان غرامت پرداخت شد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به وضعیت بیمه در بخش‌های دیگر، اظهار کرد: استان در حوزه دام نیز با ۲ هزار و ۸۰ نفر بیمه‌گذار و ۱۱۶ هزار و ۳۴ راس دام، در رتبه دوازدهم کشور قرار گرفته است. از این تعداد، ۶۰ درصد دام‌ها در مناطق شمالی استان تاکنون بیمه شده‌اند.

عشایری با اشاره به بیمه طیور در سال زراعی گذشته، گفت: حدود ۶۹میلیون قطعه مرغ با ۴ هزار و ۲۳۴ نفر بیمه‌گذار تحت پوشش قرار گرفته است.

وی گفت: تلاش می‌شود با افزایش آگاهی‌رسانی و ارائه تسهیلات، دامنه پوشش بیمه در بخش‌های مختلف کشاورزی در استان گسترش یابد و کشاورزان بیشتری از مزایای این طرح بهره‌مند شوند.

کد خبر 6725987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha